9. Mag ik van kamer ruilen?

Het is in sommige gevallen mogelijk om van kamer te ruilen. Het kan natuurlijk zo zijn dat je mensen leert kennen op de Campus en graag in dezelfde woning wilt wonen. Je doet hiervoor een verzoek per mail. In deze mail vermeld je:

  • waar je nu woont
  • naar welke kamer je wilt verhuizen
  • wat de reden is dat je wilt ruilen

De ingangsdatum van het nieuwe contract sluit altijd aan op je oude contract of heeft overlap, het is niet mogelijk om een kamer eerder op te leveren en het nieuwe contract later in te laten gaan. 

Het is niet mogelijk om van een kamer zonder eigen sainitaire voorzieningen te verhuizen naar een kamer met privé sanitair. De vraag naar deze kamers is erg groot, waardoor we ervoor gekozen hebben om deze kamers alleen via de website te adverteren. Wil je kans maken op zo'n kamer schrijf je dan weer opnieuw in op onze website.

Let op! ruilen kan niet in het hoogseizoen van mei t/m augustus, dit vanwege de vele opzeggingen die we in die periode ontvangen. 

Neem contact op

Contactgegevens

 

 

 

Contactformulier

Volg ons op Facebook!

Heb je een korte vraag en kun je het antwoord op onze website niet vinden? Stel hem via de Facebook chat! 

Telefonisch contact

Kun je geen antwoord vinden op je vraag. Je kunt ons op werkdagen bellen tussen 8.30 - 13.00 uur op telefoonnummer 0321- 38 55 00